Greqia

Greqia

Elena Heatherwick udhëtoi në ishullin e Kretës për të eksploruar temën e trashëgimisë kulinare. Ajo qëndroi me një familje që ka një tavernë të vogël në një rajon të largët malor, me tri breza që punojnë për prodhimin e produkteve ushqimore, si djathi dhe perimet, ndërkohë që ata mbledhin edhe bimët e egra sezonale në male.